Soraja AKA 2
Kõrge temperatuuritaluvusega määrdeaine toiduainetetööstusele
Tehniline kirjeldus
Tihedus 15°C - kg/m³ 850,
Temperatuurivahemik °C -40 -> +170,
Temperatuurivahemik lühiajaliselt kuni °C 220
Kirjeldus
Väga pehme, kleepuv, suure jõudlusega ja kõrge temperatuuritaluvusega pehme määrdeaine kasutamiseks toiduainetetööstuses. Tänu poolvedelale konsistentsile saab seda kasutada hammasülekannete määrimiseks ettenähtud määrdepritsiga või pritsemäärimisega ning veerelaagrite määrimiseks keskmäärimissüsteemi kaudu. See tagab hea kulumiskindluse, suurepärase veekindluse ja hea korrosioonikaitse koos toiduainetööstuses nõutava puhtusega. See vastab direktiivis 21 CFR 178.3570 sätestatud FDA puhtusnõuetele juhusliku tahtmatu kokkupuute korral toiduainetega, st nn H1-määrusele.
Rakendused
Käigukast
Ketid
Laagrid
Tööstus
Omadused
Külmakindel
Lubatud kokkupuude toiduainetega
Veekindel