Soraja AKM 20

Kõrge temperatuuritaluvusega määrdeaine toiduainetetööstusele

Tehniline kirjeldus

Tihedus 15°C - kg/m³ 850, Temperatuurivahemik °C -40 -> +170, Temperatuurivahemik lühiajaliselt kuni °C 220

Kirjeldus

Väga pehme, kleepuv, suure jõudlusega ja kõrge temperatuuritaluvusega pehme määrdeaine kasutamiseks toiduainetetööstuses. Tänu poolvedelale konsistentsile saab seda kasutada hammasülekannete määrimiseks ettenähtud määrdepritsiga või pritsemäärimisega ning veerelaagrite määrimiseks keskmäärimissüsteemi kaudu. See tagab hea kulumiskindluse, suurepärase veekindluse ja hea korrosioonikaitse koos toiduainetööstuses nõutava puhtusega. See vastab direktiivis 21 CFR 178.3570 sätestatud FDA puhtusnõuetele juhusliku tahtmatu kokkupuute korral toiduainetega, st nn H1-määrusele.

Rakendused

Käigukast
Ketid
Laagrid
Tööstus

Omadused

Külmakindel
Lubatud kokkupuude toiduainetega
Veekindel
Яндекс.Метрика